HOME » HOME Mirësevini në faqen zyrtare të ZQRPP-së

Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme ushtron veprimtarinë e vet në mbështetje të dispozitave ligjore. Objekt i veprimtarisë së zyrës së regjistrimit të pasurive të paluajtshme është regjistrimi i titujve të pronësisë dhe të të drejtave të tjera reale për pasuritë e paluajtshme në bazë të dokumenteve ligjore, që vërtetojnë pronësinë mbi pasurinë e paluajtshme, si dhe përgatitja, mbajtja dhe administrimi i regjistrave të pasurive të paluajtshme, hartave treguese të regjistrimit dhe dokumentacionit, që vërtetojnë të drejtën e pronësisë dhe të drejtat e tjera reale mbi pasurinë e paluajtshme.


 

 
Intervista e Kryeregjistruesit Ilirjan Muho dhėnė pėr Gazetėn Panorama.
Intervista e Kryeregjistruesit tė Zyrės Qendrore tė Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtshme, Ilirjan Muho, dhėnė pėr televizionin “News24”.
Firmoset marrėveshja e bashkėpunimit mes ZQRPP dhe TAP-it.
Kryeregjistruesi Ilirjan Muho merr pjesė nė konferencėn e Bankės Botėrore “Toka dhe Varfėria” nė Washington.
NJOFTIM PĖR MEDIA: Pėr Afishimin Publik tė Regjistrimit Fillestar tė Pasurive tė Paluajtshme pėr Zonėn Kadastrale Nr.1446 Dardhė, Korēė.
NJOFTIM PĖR MEDIA: Pėr Afishimin Publik tė Regjistrimit Fillestar tė Pasurive tė Paluajtshme pėr Zonėn Kadastrale Nr.1850 Grazhdan, Dibėr.
NJOFTIM PĖR MEDIA: Pėr Afishimin Publik tė Regjistrimit Fillestar tė Pasurive tė Paluajtshme pėr Zonėn Kadastrale Nr. 8602, Vlorė
NJOFTIM PĖR MEDIA: Pėr Afishimin Publik tė Regjistrimit Fillestar tė Pasurive tė Paluajtshme pėr Zonėn Kadastrale Nr.2444-Libohovė, Gjirokastėr.
NJOFTIM PĖR MEDIA: Pėr Afishimin Publik tė Regjistrimit Fillestar tė Pasurive tė Paluajtshme pėr Zonėn Kadastrale Nr. 3123-Kurbnesh, Mirditė.
NJOFTIM PĖR MEDIA: Pėr Afishimin Publik tė Regjistrimit Fillestar tė Pasurive tė Paluajtshme pėr Zonėn Kadastrale Nr. 8501, Berat

ANKESA
Kerko ne Website

Klikoni ketu per te lene ankesen tuaj ne Linjen JeshileZyra Qendrore e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme 

Adresa: Rr: "Jordan Misja"
Tirane, Albania
Tel +355 4  2 403 301
Fax +355 4 2 403 306

 

               DENONCO
            ( Linja Direkte )               
Mesazhe zanorë në numrin e telefonit të ZQRPP-së,
++ 355 (0) (4 ) 2403305;

SMS-ve në numrin celular ++355(0)672020234                        të vënë në dispozicion për publikun nga ZRPP-ja;

Klikoni ketu per regjistrimin ankesave online per linjen jeshile.

 

POSTA ELEKTRONIKE